Glas Javnosti

Prvo oglašavanje firme dečka Jovane Jeremić: Saznali kako je došlo do POŽARA

Estrada
Autor: Glas javnosti

U šumi iznad bivše fabrike Kluz, sadašnjeg pogona pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković, došlo je do požara. Sada su se oglasili saopštenjem iz firme i naveli zbog čega je došlo do požara.

- Dana 21. 3. 2024. godine oko 20 časova došlo je do požara u proizvodnom pogonu Kluz u Grockoj u sklopu pekarske industrije AS Braća Stanković. Do požara je došlo prilikom istovara gasa od strane eksternog dobavljača koji je propustio da ispoštuje procedure manipulacije gasom. Požar je vrlo brzo ugašen uz pravovremenu intervenciju naše dežurne službe i vatrogasaca. U ovom incidentu na svu sreću nije bilo povređenih ali je pričinjena znatna materijalna šteta.

Nadležni organi MUP-a su sproveli uviđaj na licu mesta tako da proizvodnja u ovom pogonu može nesmetano da nastavi sa radom.

Proces proizvodnje će se odvijati po redovnom planu uz blage korekcije koje neće uticati na efikasnu i blagovremenu proizvodnju i dostavu naših proizvoda.


Napominjemo da je naša kompanija sprovela sve zakonske mere protivpožarne zaštite te da nema rizika od daljih incidenata ove vrste, stoji u saopštenju.

- Goreo je beton i gornji deo šume. Plamen je bio visok 60 metara - kaže izvor.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR