Glas Javnosti

Prvo oglašavanje Dušice Jakovljević o otkazu: Otkrila da li se vraća na Pink

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka već mesec dana ne radi

Dušica Jakovljević dobila je nedavno otkaz na Hype televiziji, a o tome je javnost obavestio Saša Mirković. Voditeljka je sada potvrdila ove vesti i objasnila kako je došlo do razlaza posle sedam meseci saradnje.

- Uzela sam mesec dana da se odmorim, ali nije bilo svađe i teških reči. Sve je kako treba da bude, što se mene tiče to je bio sporazumni razlaz - rekla nam je ona, pa dodala:

- Mislim da svako ko me poznaje zna koliko sam vredna i posvećena, ne bih da detaljišem i ulazim u prepucavanja, da sam se ja pitala oboje bismo dali kratku izjavu i to je to.

Ona je prethodno dala otkaz na Pink televiziji gde je radila deset godina, a sada je otkrila da li bi se tamo vratila.

- Trenutno ne bih govorila o tome, ali otišla bih na razgovor sa Željkom Mitrovićem kada bi me pozvao. Mislim da sam se čak i uželela velikog studija i da sam donela tada ishitrenu odluku - rekla je ona i dodala da se ne kaje ni zbog čega, pa pomenula svoj angažman na televiziji Pink.

- Bila sam na Pinku deset godina i došlo je do nekih situacija zbog kojih mi je žao, možda je moglo sve drugačije. Što se tiče tih radnih obaveza, mislim da to nije ni bitno. Mesec dana sam uzela slobodno da bi se posvetila svom brendu, ali ja se ne brinem se za sebe - zaključila je Dušica

Glas javnosti /D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR