Glas Javnosti

Prvi put zatrudnela u četvrtom razredu srednje škole: Sada u vezi sa 13 godina mlađim

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Katarina Kaja Ostojić (40) izgleda da je ponovo srećna u ljubavi, a pevačica je ovog puta smuvala 13 godina mlađeg dečka.

Pevačica iza sebe ima ima tri braka i jednu ćerku koju je rodila sa samo 19 godina. Nju su nedavno spajali sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem, a posebno je postala zanimljiva njena ljubavna priča sa Džunior Džekom, sa kojim je uplovila u brak, ali su se nakon nekog vremena i rastali.

Kako se sada navodi ona je sreću pronašla pored 13 godina mlađeg sina uspešnog biznismena.


U prvi brak pevačica je stupila sa samo 18 godina, u četvrtom razredu srednje škole, sa Nikolom Dragojlovićem, koji je važio za opasnog momka. Oni su u braku dobili ćerku Nikolinu, a razveli su se kada je ona imala samo šest meseci.

"Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu tako je kako je, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, baš su bili ljuti na mene, ali sada ih razumem", rekla je Kaja svojevremeno i dodala da su problemi u braku počeli još tokom trudnoće.


"Tada sam počela da shvatam da on nije za mene, ali sam pomislila ma rade mi hormoni jer sam u drugom stanju. Kada sam se porodila očekivala sam njegovu podršku, ali je nisam dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu iako sam mislila da jesam. Nikoli je preče bilo da izađe u grad sa društvom, nego da bude uz mene i kćerku. Posle jedne veće svađe pozvala sam oca da dođe po mene. Tata se odmah stvorio, a ja sam podnela zahtev za razvod braka".

Kaja je svojevremeno otkrila i kako se na prvi pogled zaljubila u svog drugog, a onda i trećeg supruga - košarkaša Uroša Duvnjaka, a potom i svetski poznatog DJ-a Džunior Džeka. Uroš i Kaja venčali su se 14. jula, 2009. godine u opštini Zvezdara. Venčanje je bilo tajno i intimno, a ceremoniji je prisustvovala njihova najuža rodbina, prijatelji i kumovi.

Glas javnosti/B01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR