Glas Javnosti

Protiv SEVERINE odbačena prijava zbog povrede prava DETETA: 'Nisu ostvarena obeležja niti jednog krivičnog dela'

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Nakon što je protiv pevačice, Severine Kojić (48) odbačena krivična prijava zbog pretnji, odbačena je i ona zbog povreda prava deteta.

Odbačena krivična prijava protiv Severine zbog povreda prava deteta

U postupanju majke nisu ostvarena obeležja niti jednog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, navodi se u obrazloženju, piše 24sata.hr

Naime, kako navodi hrvatsko Opštinsko državno tužilaštvo, "u postupanju majke nisu ostvarena obeležja niti jednog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti".

Advkatica pevačice, Jasminka Biloš, obratila se medijima nedavno i otkrila kako je protiv Severine prvo odbačena prijava zbog pretnji, a zatim i zbog povrede prava deteta.

 

- Izveštavamo vas da je krivična prijava protiv Severine Kojić koju je podneo Centar za socijalni rad, odeljenje Maksimir, radi krivičnog dela povrede detetovih prava iz čl. 177 st. 1. i 2. KZ-a, odbačena Rešenjem Opštinskog državnog odvjetništva - stoji u saopštenju.

Podsetimo, sredinom maja prošle godine objavljeno je da je pevačica Severina Kojić provela dva sata na ispitivanju zbog prijave koju je protiv nje podnela direktorka Osnovne škole "Matija Gubec" Ljiljane Klinger zbog navoda da joj je pretila 10. marta 2020.

- Obaveštavamo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, zbog kaznenog dela pretnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rešenjem Opštinskog državnog tužilaštva od 29. juna 2020.g pod brojem KP-DO-3339/20 “jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Kojić na opisani način ostvarila obeležje prijavljenog kaznenog dela - poručila je advokatica Jasminka Biloš nedavno, preneo je Jutarnji.hr.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Podetimo, direktorka škole koju je pohađao Severinin sin je, kako su mediji pisali, podnela prijavu zbog događaja koji se odigrao 10. marta kada je pevačica sa suprugom Igorom Kojićem došla po svog sina u školu.

Kojiću navodno učiteljice nisu dopustile da preuzme dete i tada im je Severina rekla da poruče direktorki kako ovo što radi nije nimalo u redu te da će se videti na sudu.

Zbog ove izjave, koju je Klinger doživela kao pretnju ceo slučaj odlučila je da prijavi policiji.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR