Glas Javnosti
posta

PRIPREMA PRVOG ROĐENDANA ŽELJKA RAŽNATOVIĆA: Tetka Anastasija mu sprema SPEKTAKULARAN POKLON!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Sutra, 3. juna, je prvi rođendan sinu Veljka Ražnatovića, Željku. S obzirom na to da je ovo Veljkov prvenac i jedino dete za sada, u porodici Ražnatović očekuje se veliko slavlje.

Ražnatovići će pripremiti proslavu za malog Željka u jednom elitnom restoranu u Beogradu. Kako se spekuliše Ražnatovići su unajmili firmu koja će biti zadužena za dekoraciju i ketering. 

Povodom Željkovog rođendana, se oglasila i Danijela Rodić, majka Veljkove supruge, Bogdane. 

 

"Malo sam u gužvi, na poslu. Željku još ništa nisam kupila, ali danas moram da odem da mu uzmem poklon. Nismo planirali nikakvo slavlje da organizujemo u Titelu, svi zajedno ćemo proslaviti u Beogradu," istakla je ponosna baka. 

Proslavi će prisustvovati mnogobrojni prijatelji obe porodice, a Anastasija Ražnatović je u jednoj emisiji otkrila i da svom bratancu sprema poklon. 

"Kao da se juče rodio, a on je pre par dana prohodao. Propričao je i već govori mama, tata, deda. Tetka je rekao jednom i nikada više. Moram nešto da mu kupim, ipak je on Blizanac na tetku i babu. To jest, na drugaricu, da se ispravim" - kroz smeh je ispričala Anastasija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic)

 

Podsetimo, mali Željko je dobio ime po svom dedi, ocu Veljka i Anastasija. A kako je Anastasija još prošle godine ispričala, ona i Veljko su imali dogovor da će se prvi muški naslednik u porodici zvati imenom njihovog oca.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR