Glas Javnosti

PRIJOVIĆKA ZA NOVI SPOT ISKEŠIRALA SUMU OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI : I to nije sve u šta je uložila keš

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Aleksandra Prijović iskeširala čak 40.000 evra za spot, a u pitanju je spot za pesmu "Zvuk tišine". Spotovi su inače skupi, međutim, ova cifra smatra se jednom od većih kada su cene spotova u pitanju.

Dragana Mirković je ta koja je na našim prostorima izdvojila najviše novca za ekranizaciju pesme, a u pitanju je spot za pesmu "Za mene si ti", koji je u to vreme bio pravo otkriće. Naime, on je urađen sa crtanom animacijom, a pevačica je uradivši nešto što u to vreme nije viđeno, pomerila granice.

Dragana je taj spot, iz davne 1994. godine platila čak 90.000 maraka.


- Izrada spota kompjuterom postoji već dve do tri godine u Americi, ono što gledamo već nekoliko godina na MTV-ju i vidimo da je kompjuter dosta zastupljen u tim spotovima i to je nešto što sam ja, naravno, kao svaki čovek koji se bavi poslom koji voli, želela da i ja tako nešto imam, da uradimo nešto drugačije, novije, da mi, u Jugoslaviji možemo da kažemo da imamo neki kompjuterski spot - rekla je Dragana tada, pri premijernom emitovanju ovog spota na televiziji, osvrnuvši se malo i na samo snimanje spota.

- Inače, raditi jedan kompjuterski spot stvarno nije jednostavno, posebno ovaj koji ćemo videti. To je rađeno trodimenzionalno, animacija je u pitanju i, bukvalno, snimanje tog spota je na prostoru gde je samo plavo platno iza mene, nema ničega što ćemo videti u spotu, osim mene, a u spotu ćemo videti i taj grad i tog lika MC Tigera - dodala je ona tada piše 24sedam

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR