Glas Javnosti

Prijovićka pred koncert ostala bez glasa: Ne sećam se kada sam bila ovako bolesna

Estrada
Autor: Glas javnosti

Aleksandra Prijović održala je zakazane koncerte u Rijeci, a hrvatska publika je dočekala ogromnim aplauzom.

Međutim, Aleksandra je otkrila kako su tekle pripreme i sa kojim problemima se suočila. Naime, pevačica je posle prvog koncerta ostala bez glasa, te je malo falilo da otkaže drugi nastup, ali je pred koncert dobila veliku snagu i uspela da ispoštuje publiku.

"E to mi je najbitnije, ja ću sada reći nešto što možda ne bih trebala, ali jutros kada sam se probudila, glasa nisam imala, ne sećam se kada sam bila ovako bolesna, ali verujte mi, najiskrenije – večeras se osećam zdravije nego ikad. Želim da uživate, jer ja zaista uživam sa vama", poručila je sa pozornice i dobila ovacije publike

Tokom nastupa, Prija je ponovo bila obasipana cvećem, poklonima i porukama svojih fanova, a večeras će održati i treći koncert u Rijeci.

Podsetimo, pevačica je u sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada" prethodno održala koncerte u Novom Sadu, gde su joj se pridružile mnoge kolege, a posebno je emotivna bila zbog gostovanja Dare Bubamare.

"Najveći aplauz za Daru! Daro, hoću da ti kažem da te volim i hvala ti što si večeras tu! Danas kad smo bile na probi rekla sam ti da mi je uvek najveća čast kada dođu oni uz čije sam pesme odrasla. Odrasla sam uz tvoje pesme, a danas imam priliku da zajedno pevamo ovu pesmu, u tvom gradu", emotivno je rekla Aleksandra.

.Glas javnosti /U01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR