Glas Javnosti

Dragana Grnčarski ponovo prijavila supruga vlasnika modne agencije za nasilje! Grnčarski: Ku*vetino jedna, sahraniću te!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Posle vesti da je Nebojša Grnčarski, vlasnik jedne modne agencije, zlostavljao svoju suprugu Draganu, danas se u medijima pojavila vest da je Grnčarski ponovo prijavljen ovaj put za nasilje.

Nakon vesti da je Nebojša Grnčarski presreo suprugu Draganu na ulici gde ju je vređao i pretio joj, ona je detaljno objasnila šta se desilo.

 Stani, je*aću ti majku, k*rvetino jedna, sahraniću te, zapamtićeš me za ceo život, reči su Grnčarskog koji ima zabranu prilaska ženi. Incident se dogodio jutros oko 9 časova u Beogradu, a Dragana je sve prijavila u policijskoj stanici Stari Grad.

Grnčarskom je izrečena mera zabrane kontaktiranja i prilaženja Dragani Grnčarski u trajanju od 48 sati.

Podsetimo, pre nekoliko dana izvor je otkrio da je Dragana Grnčarski istog dana kad je protiv supruga podnela krivičnu prijavu, sudu dostavila i zahtev za razvod braka.

- U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice.

Nebojša Grnčarski tvrdi da Dragana ne priča istinu i da ima, kako on kaže, problem sa alkoholom.

- Tvrdim da nikakvo fizičko i psihičko maltretiranje sa moje strane prema Dragani nije bilo. Ona je u poslednje vreme ušla u alkohol i tada su nam se pojavili problemi u braku. Ona je mene maltretirala kad je bila pod dejstvom alkohola.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR