Glas Javnosti

PREŽIVLJAVA PRAVI PAKAO SA MALIM DETETOM: Ispovest srpske glumice koja se porodila u 52. godini, a sada je SOCIJALNI SLUČAJ! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Glumica je otkrila da je na nju zabrana nastupa usled pandemije koronavirusa katastrofalno uticala.

Naime, glumica Ljiljana Jakšić, koja je postala majka u 52. godini života,  rekla je da je postala socijalan slučaj.

Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Neverovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti. Jako svi veruju da ćemo uskoro početi normalno da živimo i srce mi zaigra kada čujem ovu muziku. Draga mi je ova kaldrma, nikada se nisam saplela. Nekada se devojke namerno sapletu da bi ih poneo momak”, počela je svoju priču glumica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Ljiljana Jakšić, Jovana Petronijević i moja malenkost. Divna trojka dobrih komičara! #stefanusiljanin #ljiljanajaksic #jovanapetronijevic #grand

A post shared by || STEFAN USILJANIN || ? (@stefanusiljaninofficial) on

 

Nisam upućivala apele, bilo je uplaćeno nekih 90 hiljada za prva tri meseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji za čitavu narednu godinu i ja ću u kući Đure Jakšića igrati”, dodala je ona u Premijeri.

 

Kako kaže, njena ćerkica Darija krenula je u prvi razred i obe su jako srećne zbog toga.

Ona je sada pošla u školu. Ona je bila uzbuđena, ja sam bila uzbuđena. To je jedan od meni najsvečanijih momenata u životu. Prvi je kada su mi je doneli u porodilištu. Ja sam se jako radovala kada su rekli da kreću u klupe, ide svakodnevno u školu”, saopštila je Ljiljana u pomenutoj emisiji.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR