Glas Javnosti

PREMINUO PEVAČ IZ NIKAD NIJE KASNO: Ibro UMRO u 60. godini, dugo se borio sa teškom bolešću (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ibrahim Hajradinović Ibro, pevač iz Skoplja i ovogodišnji takmičar šoua "Nikad nije kasno", preminuo je danas u 60. godini.

Vest o iznenadnoj smrti za Grand Online potvrdili su njegovi prijatelji koji su istakli da se godinu dana nakon operacije pankreasa borio kao lav.

- Borio se iz sve snage do kraja, ali na žalost nije izdržao - izjavili su i dodali da će na večni počinak biti ispraćen u utorak.

Ibrahim je prošle nedelje nastupao u takmičenju gde je istakao da je zahvaljujući emisiji ponovo dobio volju za životom, ali i želju za pesmom.

- Ibro je jedan od pobednika ovog serijala, svaki njegov nastup definitivno pokazuje da je na pravom mestu i da je pravi borac- prokomentarisao je tada Saša Milošević Mare, dok je Sanja Vučić oduševljeno rekla da joj se dopada način na koji Ibro doživljava takmičenje.

Hajradinović je rođen u Sjenici 1962. godine. Pevanjem je počeo da se bavi 1983. godine kada je učestvovao i pobedio na poznatom pevačkom takmičenju "Raspevana jesen". Kao nagradu dobio je da snimi pesmu, ali to nikada nije iskoristio.

Pred njim je bila uspešna muzička karijera, ali su ga je očigledno poročan, buran život i velika ljubav prema novcu sputale da ostvari sve ono o čemu je u mladosti maštao.

- Nikad nisam bio dobar kockar, to je problem, a voleo sam kao stoka - priznao je Ibro koji je tokom života zarađivao veliki novac, ali je znao za dan da potroši sve do poslednje pare.

Pre godinu dana imao je operaciju pankreasa zbog koje je smršao čak 40 kilograma, ali je zbog takmičenja dao obećanje da će se vratiti na staro. U drugom krugu pohvalio se da se ugojio 4 kilograma, kao i da tu ne planira da se zaustavi.

Bio je razveden već 10 godina i iza sebe je ostavio neutešne tri ćerke i unuku.
Poslednji nastup Ibrahima Hajradinovića pogleadajte na snimku ispod: BONUS VIDEO: DOKTOR KINESKE MEDICINE OTKRIVA DREVNE TEHNIKE! RUKOM SNIZITE KRVNI PRITISAK!

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR