Glas Javnosti

PREDVIDELA TAČAN TRENUTAK SMRTI! Merima prijatelju rekla koji datum neće dočekati

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Merima Njegomir, koja je preminula u 69. godini posle borbe sa rakom pankreasa, biće sahranjena 23.novembra na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a opelo će se održati u 14.30.

Merima Njegomir predosećala je da će umreti uoči praznika Svetog arhangela Mihaila, a to je otkrio njen blizak prijatelj s kojim se čula samo deset dana pre smrti, dok je ležala u bolničkoj postelji, piše Kurir Stars.

Poznato je već da je legendarna pevačica dugo skrivala da je teško bolesna i da su o njenom narušenom zdravstvenom stanju znali samo najbliži. To je potvrdio i sagovornik pomenutog lista, koji je tek nedavno saznao da Merima ima kancer.

– Kada je čula da sam se razboleo od korone, pozvala me je i pitala za zdravlje. Dok smo razgovarali, otkrila mi je da je obolela. Bio sam u šoku, nisam mogao da verujem. Mislio sam da se šali, jer do tog poziva se nismo čuli neko vreme. Imala je potrebu da porazgovara sa mnom i tom prilikom smo pričali skoro dva sata – kaže isti izvor i otkriva da je pevačica tada već bila jako loše.

– Bila je u bolničkoj postelji. Otkrila mi je da je veoma loše i da ne veruje da će dočekati Aranđelovdan. Govorio sam joj da umišlja, a zapravo je ona osetila da će nas napustiti. Teško joj je bilo to porodici da kaže, pa je meni izustila i u amanet ostavila da, ako tako i zaista bude, nekim ljudima prenesem poruku koju ona nije stigla, a želela je – priča izvor blizak porodici Njegomir koji je zbog poštovanja prema njoj i njenim željama insistirao na anonimnosti. On je otkrio i da je pevačica dan pred smrt upala u komu.

– Zauvek ću pamtiti naš poslednji razgovor. Nisam ni bio svestan da se tada oprostila od mene. Njen glas nije bio više onaj koji smo uživali da slušamo. Otkrila mi je da je danima plakala kada je saznala da boluje od opake bolesti, koja je još više uznapredovala kao posledica korone. Srce mi se steglo. Nisam mogao da joj pomognem jer su lekari uradili sve što je bilo u njihovoj moći. Prošlog petka je pala u komu, porodica je znala da je to kraj. Molili su se, ali dan kasnije je preminula. Tačno onako kako je i predosetila, uoči Aranđelovdana – zaključio je on.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Juca u 23.11.2021   12:29:08 h
     0 

Samo nije rekla kada će da plati dugove za iznajmljivanje vile od Diposa , zašto je pri napuštanju iste pilomila sav inventar i sanitarije u istoj, kada će da plati dug Infostanu koji je preko 500000 dinara
AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP