Glas Javnosti

PREBIĆU TE SLEDEĆI PUT! Lukas BRUTALNO odbrusio Bajagi: Heroinska NARKOMANČINO, ti si jedno obično GO*NO!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Aca Lukas je za medije govorio o dešavanjima na takmičenju "Pesma za Evroviziju", ali i o sukobu sa pevačem i kompozitorom Momčilom Bajagićem Bajagom

- Sada kad je bilo polufinale "Pesme za Evroviziju 22", bez obzira što sam ja Aca Lukas i što sam ovog trenutka mnogo veći od Bajage, sedeli smo pre početka manifestacije u jednoj prostoriji, a on je u jednom momentu prošao pored mene. Mislio sam da me nije video, pa sam kao mlađi ustao i otišao da ga pozdravim. Rekao mi je "čujem da u svojim emisijama pevaš moje pesme, na tviteru me prozivaju pevaš sa Vesićem moju pesmu. Znaš brate glupo je, ja tvoje pesme ne pevam - otkrio je Lukas pa dodao:

- To mi je rekao pred ljudima, malo je ponižavajuće... Da je drugo vreme i da nije takva emisija, udario bih mu takvu šamarčinu da bih ga resetovao sa druge strane jastuka, otpala bi mu ona ofarbana kosa. Toliko je bio bezobrazan i pokvaren - rekao je folk pevač, a preneo pink.rs.

- Rekao sam mojima "postoji mogućnost da ga sada prebijem kao mačku, jer je pokušao da me ponizi". Tek sam tad shvatio kakav je to gov*ar, posle 30 godina. I sad javno kažem, to je jedno obično narkomansko go*no, iako je rekao "Kako meni Lukas može da kaže da sam narkoman", pa Lukas može da ti kaže da si narkoman, jer se i dan danas fiksaš sa heroinom, a Aca Lukas je ceo život dok se drogirao uzimao kokain, a ti si jedna heroinska narkomančina koja treba da ide u Drajzerovu da se leči, a ne da se ponašaš tako. Ti si jedno obično đubre.

Ni tu nije bio kraj, pa je Lukas dodao:

- Ne želim da se sretnem sa njim, jer bih ga ovog puta sigurno prebio i završio u zatvoru. Glupo je da bijem starog čoveka i još da mu otpadne ona farba jeftina što ima na glavi. Bajaga, ti si gov*o, ali obožavam tvoje pesme - rekao je Aca Lukas.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Kiza u 12.04.2022 17:27:04 h
     0 
Hahahaha, Aca Lukas da nekom kaze da je narkomancina. Aca se toliko uradio da je mislio da se gleda u ogledalu.AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP