Glas Javnosti

Pravi muškarac se ne stidi LJUBAVI - saveti Ane Bekute

Estrada
Autor: Glas javnosti/ Blic

Pevačica Ana Bekuta pre godinu dana ostala je bez partnera Milutina Mrkonjića.

Aninoj i Mrkinoj ljubavi se naširoko pričalo, a sada je pevačica na svom Instagram profilu podelila video koji govori upravo o njihovom odnosu, te je je poslala jaku poruku svim ženama.

- Šta žena uradi čoveku. Trčkara za njom, kao privezak - glasio je jedan tvit svojevremeno koji se odnosio na njih dvoje, na šta je Milutim Mrkonjić tada odmah imao spreman odgovor.

- To je najveća sreća. Zaljubiti se, je velika sreća, a zaljubiti se u mojim godinama je najveća - rekao je Mrka tada.

Ana Bekuta prisetila se reči pokojnog partnera, pa inspirisana istim, se obratila ženama.

- I, ako mi dozvolite, devojke, da podelim s vama lekciju svog života. Ako muškarac oseća imalo stida zato što vas voli, ako mu smeta što ga neko naziva papučarom zbog toga što vas voli, ako mu je neprijatno da ponekad bude malo manje bitan - bežite od njega. Ili vas ne voli ili je nesiguran. Ne treba vam takav partner. Pravi muškarac se ne stidi ljubavi, nije mu problem da pridrži vašu torbu dok se borite sa životom, nije mu bitno šta će neko reći i kakav će imidž imati zato što voli baš vas.

- Ne tražite im opravdanja. Sakrivanje ljubavi i stid zbog ljubavi nema opravdanja. Ljubav ne sme da se krije pred drugovima, pred kafanom i pred svetom. Kada vas on iskreno voli, on voli to i da pokaže - napisala je Ana Bekuta na pomenutoj društvenoj mreži.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR