Glas Javnosti

PRAVA DRAMA NA AERODROMU ZBOG DARKA LAZIĆA: Reagovala i POLICIJA?

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ovako se sve okončalo

Pevač Darko Lazić danas se vraćao sa nastupa koji je imao u inostranstvu, a nastala je drama kada ga je verenica Katarina čekala nešto više od dva sata.

Naime, kako navodi izvor sa lica mesta problem je krenuo zbog kofera.
- Darko je mislio da su mu nestali koferi, međutim pobrkao je. Koferi su sve vreme bili tu i izašao je sa njima. Zbog svega toga bio je jako nervozan i sve vreme je besneo.

- Njegova verenica Katarina ga je čekala nešto duže od dva sata, a onda je zamolila policiju da je nekako sprovedu do Darka kako bi videla o čemu se radi. Na kraju je drama završena uspešno.

Podsetimo, folk pevač Darko Lazić u tajnosti se venčao u opštini sa svojom izabranicom Katarinom, a sada je progovorio i o svadbi. Naime, on je nedavno ispričao da će biti gala veselje, a uz to je otkrio i koja će im pesma biti za prvi ples.


- U avgustu će biti svadba i jedva čekam svoje veselje. Toliko sam ih otpevao da jedva čekam svoju. Biće dva dana, a ja ću pevati pesmu za naš prvi ples. U pitanju je numera Petra Graše - Je l ti reka ko - dodao je Lazić kroz osmeh da i Katarina i on obožavaju tu pesmu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR