Glas Javnosti

POZNATU GLUMICU KOLEGA PROSIO TRI PUTA : Duhovita priča koja će vas nasmejati

Estrada
Autor: Glas javnosti

Glumački par Tijana i Slaviša Čurović svima su pokazali da za ljubav ne postoje nikakve prepreke, kada su se sedam godina nakon razvoda pomirili i rešili da svom odnosu daju još jednu šansu.

Tijana i Slaviša upoznali su se pre 20 godina, a spojio ih je posao.

- Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu "Balkan". Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je glumica za ulogu u predstavi "Pretis lonac", a moj profesor Feđa Stojanović preporučio je mene. Moram da priznam da mi se u početku uopšte nije svidelo njegovo ponašanje. Kad sam prihvatila ulogu, poljubio mi je ruku i predložio da me odveze kući, što sam odbila - ispričala je Tijana jednom prilikom, preneo je "Hello".


- Nisam odmah bila zainteresovana za njega kao muškarca. Čak sam ga udarila kad me je prvi put poljubio, ne jako, više onako filmski. Fascinirala me je njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da me osvoji. Na dan kad sam diplomirala došao je u Beograd. Izašli smo na ručak i on je u jednom trenutku značajno zastao i upitao: "Da li bi ti bila sa mnom stalno?" Tada me je definitivno osvojio. Nisam ni bila svesna da me je zapravo zaprosio - dodala je ona.


Kaže i da nije pristala odmah.

- Nisam ga definitivno odbila, samo sam odložila odluku. Posle izvesnog vremena zaprosio me je drugi put. Tada mi se nije svideo prsten. Treća je bila sreća. Već smo živeli zajedno i čekali dete, pa mi nije preostalo ništa drugo nego da pristanem i time formalno potvrdim nešto iza čega sam svim srcem stala mesecima pre toga. Ja sam pravi primer da je upornost najvažnija. On je toliko bio istrajan i siguran da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo da sam morala da mu poverujem. Sad mogu da kažem da je bio u pravu - zaključila je Tijana tada.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR