Glas Javnosti

POŽALILA SE JELENA KARLEUŠA, PA ZATRAŽILA SAVET: "Da li neko ima rešenje?"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena Karleuša pokazala šta joj okupira pažnju pa zatražila savet.

Poznato je koliki je Jelena Karleuša ljubitelj životinja, a neretko nekima koje su napuštene pruži dom ili pomoć. Ovog puta je bila nešto drugačija situacija.


Pevačica već danima muku muči sa jednom pticom koja svakodnevno dolazi na njen prozor, ali ne želi da uzme hranu koju joj je dala, pa je Karleuša tražila savet od fanova.


"Ova ptica dolazi već danima, svaki dan po ceo dan kuca ovako na moj prozor. Da li neko ima rešenje?" upitala je Jelena za pomoć svoje pratioce, a onda je dodala: "Hranu ne želi jer sve što ostavim ne takne. Kad priđem, pobegne", opisala je Karleuša situaciju.

Foto: instagram/printscreen

Jelena svoje društvene mreže koristi kako bi skrenula pažnju na prava životinja, pa tako neretko deli uznemiravajuće snimke ugroženih i napuštenih. Jedan od njih je bio i njen pas Alfa, kome su odsečene obe šape, a zatim je usvojila i njegovog brata Omegu. "Moj lepotan Alfa je danas doživeo još jednu lepu stvar, dovela sam njegovog rođenog brata, koji je takođe izbačen na ulicu i do sada nije bio u azilu, jer niko nije hteo da ga usvoji... usvojila sam ga ja. Gde ima mesta za sedam životinja, ima mesta i za osmu. Dobro došao u svoj novi dom, Omega", napisala je Jelena u sklopu storija.


Ona je nedavno poslala presudnu novčanu pomoć psu koji je bio spašen od zlostavljanja u jako teškkom stanju, i time mu spasila život.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR