Glas Javnosti

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV SEVERINE ZBOG PRETNJI, preti joj zatvorska kazna do godinu dana

Estrada
Autor: Glas javnosti / Telegraf

Za sada ostaje nepoznato ko će zastupati pevačicu u predmetu koji se vodi protiv nje na zagrebačkom Krivičnom sudu

Zagrebački Opšinski krivični sud potvrdio je optužnicu Opšinskog državnog tužilaštva protiv pevačice Severine Vučković za nametljivo ponašanje.

Prema optužnici, pevačica je izazvala teskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, sad već bivše upravnice Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba.

Severini za krivično delo nametljivog ponašanja preti do godinu dana zatvora, penosi 24.hr.

Optužnica je potvrđena na Krivičnom sudu u septembru 2022. nakon sednice optužnog veća.

- Ne bih mogla da odgovorim na to jer je u kaznenim predmetima ne zastupam - rekla je za "24.hr" Severinina advokatica Jasminka Biloš.

Za sada ostaje nepoznato ko će zastupati pevačicu u predmetu koji se vodi protiv nje na zagrebačkom Krivičnom sudu, nakon što joj je advokat Mate Matić otkazao saradnju prošle godine posle sukoba sa sestrom Marijanom Popović.

Severina je, kako je pisao "Nacional" u oktobru 2021., u danima i nedeljama uoči i nakon velikog preokreta koji se dogodio kad joj je Županijski sud u Splitu 30. avgusta 2020. vratio starateljstvo, odnosno da će dete pola vremena provoditi s majkom, a pola sa ocem Milanom Popovićem, a ne kao do tada - da će živeti s ocem, a da ga majka može viđati samo u određenim terminima, slala poruke i direktorki detetove škole Ljiljani Klinger.

Nacional je tad objavio sadržaj poruka pevačice upravnici škole koje su, između ostalog, navodno glasile: "Zadavila bih te rukama, babo. Sedit ćeš i drhtat krivonoga, jedva čekam da te uhapse. Ti si bagra."

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR