Glas Javnosti

POTPUNO SLOMLJEN ZBOG SMRTI PRIJATELJA: Era Ojdanić hteo da se ubije zbog smrti Bore Drljače!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Andrija Era Ojdanić vrlo je teško podneo smrt svog najboljeg prijatelja i kolege Bore Drljače. Koliko je Borin odlazak pogodio Eru govori i podatak da je Ojdanić razmišljao i o samoubistvu!

- Šta da vam kažem, ljudi, duša mi se cepa. Bora i ja smo bili kao familija, porodica. Mi smo sve radili zajedno. Kada sam krenuo na sahranu, rekao sam snajki da ću da se obesim. Ne mogu da podnesem pomisao da ga više nema i da ga više nikada neću videti. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali snajka me je sprečila da ne počinim neku glupost. Kakav je sada život bez takvog čoveka? Pa, ne mogu da zamislim dan da me on ne pozove - rekao je Era za Srpski telegraf i prisetio se zajedničkih trenutaka sa Drljačom:

- Zajedno smo sahranili naše žene, ja sa njim prvo njegovu Vericu, pa onda i Radu, on sa mnom moju Ljupku i Radinu majku. U svakom bolu smo bili zajedno. Ne živi mi se kada znam da ga nema. Nemam većeg prijatelja od njega. Moj život je sada prazan. Ako se ne obesim, nisam ništa uradio.

- Moj Bora se odmorio od svega. Vidite u kakvom vremenu živimo... Korona, život totalno stopiran, živimo kao u inkubatorima. Ovo je početak kraja. Molim vas, pustite me da odem i da otugujem svog brata Boru - kazao je Ojdanić.

(Glas javnosti/Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP