Glas Javnosti

POŠTUJEMO SVAKI POST VEĆ 12 GODINA: CECA dočekala Božić u Hramu sa porodicom, a jedan PRIZOR je posebno obradovao

Estrada
Autor: Glas javnosti / objektiv

Pevačica je ispričala da uvek pozitivno razmišlja i poslala je poruku svima da čine dobro i da će im se dobro vratiti

Postim već 12 godina, kaže najveća balkanska muzička zvezda Ceca Ražnatović, koja je i ove godine Božić dočekala u Hramu Svetog Save.

Zajedno sa njom na božićnoj liturgiji bili su i sin Veljko, snajka Bogdana, unuk Željko, sestra Lidija, sestričina Helena.

Ceca se posle liturgije pričestila, kao i cela njena porodica, čak i dvogodišnji unuk, koji je sve vreme bio miran i strpljiv u zagrljaju bake i tate. Ražnatovićeva je posle pričesta objasnila da se u njihovoj kući poštuju svi veliki hrišćanski praznici i da se godinama nisu omrsili tokom posta.

– Cela moja porodica i ja postimo već 12 godina. Poštujemo sve postove u godini, a postimo i svake srede i petka. To je naš način života – rekla je pevačica.

Obradovala se

Ražnatovićeva se obradovala što je u Hramu Svetog Save bilo mnogo omladine.

– Bogu hvala, videla sam da u hramu ima mnogo mladih ljudi koji se okreću pravoslavlju, koji poštuju našu veru, poste… To je divno videti. Nijedna vera ne propagira mržnju, rat i zlo. Svaka vera propagira mir, slobodu, ljubav…

Pevačica je ispričala da uvek pozitivno razmišlja i poslala je poruku svima da čine dobro i da će im se dobro vratiti.

– Kažu kakve su ti misli, takav ti je život! Ukoliko svoj život postavljate na negativnim osećanjima, ne možete da očekujete da će vam se dešavati pozitivne stvari. Treba biti optimista. Priželjkujte dobro, radujte se dobrom, pružajte dobro ljudima i onda očekujte dobro! Mislim da to nije tako teško – završava priču Ceca.

I njene kolege poste

I Aco Pejović, Sergej Ćetković i Jovana Tipšin Božić su dočekali na liturgiji u Hramu Svetog Save.

Pejović je više puta pričao koliko je za njega važna vera u Boga:

– Vera je praštanje, davanje, ljubav, poverenje… Vera je način života, nije lako opisati je. Ali je svakako motiv da budeš bolji, da shvatiš, da prevaziđeš lakše i bolje. Bilo je momenata u životu kada mi je pomogla i zahvalan sam Bogu na tome!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR