Glas Javnosti

Postao VIP PENZIONER: Evo koliko GODIŠNJE ZARAĐUJE SAŠA POPOVIĆ!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Odskora zvanično penzioner, ali i honorarac Aleksandar Saša Popović, otkako je jednoj stranoj kompaniji prodao svoj udeo u "Grandu"

On prima platu u iznosu od 200.000 evra godišnje, navodi neimenovani izvor za domaće medije. Njegovo angažovanje u "Zvezdama Granda" po emisiji, navodi se, košta 5.000 eura - što znači da će Popović samo u ovom mesecu, u kom će se prikazati pet emisija, prihodovati 25.000 eura, što bi u Srbiji poželeo svaki penzioner.

Saša se sada, inače, vodi kao specijalni savetnik zadužen za "Zvezde Granda", u čije je snimanje detaljno uključen. On je i dalje maksimalno posvećen osmišljavanju koncepta emisije, kandidatima, organizaciji svega u vezi sa produkcijom, te žiriju, njegovom sastavu, i balansiranju među članovima. Ovaj "dil" na koji je Popović pristao odnosi se zapravo na devet meseci njegovog honorarnog rada u "Zvezdama Granda", kada se emisija premijerno emituje, dok su jul, avgust i septembar rezervisani za odmor.

Novac koji Popović zarađuje ne treba da čudi ako se zna koliko su "Zvezde Granda" gledane. Svakako, kao generalni direktor "Grand produkcije" zarađivao je znatno više nego sada, ali rešio je da ipak uspori tempo, pa od početka ove godine više nije na toj funkciji.

"Sve što se tiče poslovnih poduhvata Saše Popovića i "Grand produkcije" može samo da se komentariše, ali ne i ono što se tiče njegovih privatnih stvari", navodno je glasio kratak odgovor službe za odnose s javnošću.

 

 

 

(Izvor:Alo) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR