Glas Javnosti

Posle tuče sa sestrom, isplivao Editin snimak star DESET GODINA: Svi komentarišu istu stvar (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti / objektiv

U jeku skandala i tuče sa sestrom Indi, na društvenim mrežama se pojavio snimak gde se Edita takmičila pevajući pesmu starije sestre

Pevačica Edita Aradinović našla se u žiži javnosti kada je se pojavio snimak tuče sa rođenom sestrom, Indirom Aradinović Indi, a sada internetom kruži njen snimak sa samog početka karijere.

Malo ko se seća da je Edita svoju muzičku karijeru započela učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, kao i da je to bilo njeno prvo predstavljanje javnosti.

Ona se takmičila 2010. godine, a iako nije uspela da dođe do finala, jedna je od poznatijih učesnika četvrte sezone.

Edita je kasnije nastavila da gradi muzičku karijeru u drugom pravcu, pa je nekoliko godina nakon “Granda” postala članica grupe “Ministarke”, sa kojom je nastupala pre nego što je započela solističku karijeru.

Saša Popović često ističe da gotovo nijedna izbačena “Zvezda Granda” nije napravila karijeru, međutim priznao je da su dve pevačice ipak uspele, a to su Ivana Selakov i Edita Aradinović.


U jeku skandala i tuče sa sestrom Indi, na društvenim mrežama se pojavio snimak gde se Edita takmičila pevajući pesmu starije sestre “Bato, bre”.

Edita danas peva potpuno drugu vrstu muzike, a promenila je i imidž, te je zbog toga mnogima čudno ovo pevačicino predstavljanje. “Šta, bre? Druga osoba”, “au, vidi ti nju ovakvu”, “transformacija decenije”, neke su od poruka ispod ovog klipa na društvenim mrežama.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR