Glas Javnosti

POSLE SEVERINE OTIŠAO U MANASTIR: Igor Kojić razmišlja da se ZAMONAŠI!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Igor Kojić je posle definitivnog rastanka sa suprugom Severinom rešio da okrene drugi list u svom životu i da se okrene veri i pravoslavlju!

Upućeni tvrde da je spreman da se skroz posveti veri i trajno ode u manastir, ali da ga u toj zamisli za sada sprečavaju najbliži članovi porodice.

 Igor je boravio dve nedelje na Kosovu. Obišao je gotovo sve manastire, posetio Pećku patrijaršiju, manastir Gračanicu, kao i Prizren, gde je posetio Manastir Svetog Arhangela, u kom su mošti cara Dušana Silnog. Tokom boravka na Kosmetu posetio je gotovo sve manastire jer je tražio mir nakon burnog perioda i rastanka sa Severinom. Ta energija mu je veoma prijala, toliko da je poželeo da ostane u Gračanici, ali ga je Keba u tome sprečio - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Polje kao ni jedno, nad njim nebo, pod njim nebo ? i na njemu moj drug @stef.taj ☦️

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

- Igor samo priča o tome kako želi da ode na Kosovo i ostane tamo u Gračanici. Kako mu prija ta energija, kako ga je posvećenost bogu smirila i kako se tamo pronašao. Međutim, Olja i Dragan mu svakodnevno govore da im je on potreban i da žele da bude s njima, zbog čega se nakon dvonedeljne posete manastirima ipak vratio kući - završava priču izvor.

Kojić se toliko posvetio veri da je čak i kuću ukrasio ikonama koje je doneo iz manastira. Na njegovom Instagram profilu, na kom je dosad pratio samo Severinu, odskora se našao profil Patrijarha Pavla, ali i Pouke svetih otaca, koje odnedavno prati. Svi njegovi postovi na društvenoj mreži u poslednje vreme posvećeni su manastirima i veri, dok o Severini više nema ni traga ni glasa.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP