Glas Javnosti

POSLE PUTOVANJA U ISTANBUL: Dara Bubamara dečka stavila na pauzu, ovo mu je najviše zamerila! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Dara i Toni su nekoliko dana uživali u Turskoj, a kada su se vratili u Srbiju, svako je krenuo svojim putem.

Pevačica Dara Bubamara šokirala je javnost kada je priznala vezu sa biznismenom Tonijem, koji je pre toga bio u vezi sa voditeljkom Dušicom Jakoljvljević. Iako je sve na samom početku bilo med i mleko, izgleda da mladić pao na istom pitanju kao i prethodni Darin dečko! Naime, kako su mediji ranije pisali njen sin Kosta je oduševljen njenim dečkom,ali izgleda mladi Toni nije mogao da podnese njenu odluku da nastupa za doček, kao i njenu svakodnevnu komunikaciju sa bivšim mužem!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

 

-Dara deluje dosta opušteno i neozbiljno, ali to prestaje kada je reč o Kosti. On joj je glavna smernica za sve što radi u životu. Da joj je rekao nešto loše za Tonija, Dara bi raskinula tu vezu. Upravo zbog toga je toliko srećna što su se zgotivili na prvu loptu, pa će se i njena veza mnogo brže i lepše razvijati. - rekli su tada Darini prijatelji, ali izgleda da nakon što je prihvaćen od strane Koste, želeo je da Dara bude samo sa njim pa joj je zabranio da nastupa za doček.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

 

- Toni je poludeo kada je čuo da joj nude nastup ali sa duplo manjim honorarom od onog za koji je inače radila, pa je rekao da će oni porodično provesti doček te da nema potrebe da se ponižava. Pored toga skrenuo joj je pažnju da nema potrebe da se čuje toliko sa Milanom, i da Kosti neće ništa faliti pored njih dvoje te da će imati sve. Ovo je Daru baš iznerviralo, pa je rešila da po povratku iz Istanbula stavi vezu na pauzu kako bi o svemu dobro razmislila. - tvrdi dobro obavešteni izvor.

Izgleda da će  Toni morati da shvati da je ipak Dara ta koja je glavna u vezi, i da ona o svemu odlučuje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

 

(Glas Javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR