Glas Javnosti
posta

PORODILA SE BOJANA RISTIVOJEVIĆ: Voditeljka na svet donela devojčicu!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Bojana Ristivojević porodila se danas i na svet donela devojčicu.

Naime, voditeljka i beba se odlično osećaju, a kako se saznaje, devojčica je na rođenju ocenjena ocenom 10, piše Objektiv.

Bojana je ranije izjavljivala da je imala visokorizičnu trudnoću, pa je poslednjih meseci provela mirujući kod svoje kuće.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica)

 

Iako su svi misili da će lepa voditeljka da se porodi u privatnoj klinici, ona je u jednom trenutuku ipak promenila mišljenje:

 

– Svi znamo da je korona i dalje prisutna, znamo i koliko je opasna, ali ne smemo dozvoliti da pobedi. Zato se ne plašim, zato ne sme nijedna trudnica da se plaši. Moja zamisao na početku je bila da se porodim u privatnom porodilištu, ali već u prvim mesecima sam imala sreću da upoznam sjajne doktore, ginekologe, tako da sam kasnije sve odluke donosila sa njima. U međuvremenu sam se predomislila, pa ću se poroditi u državnom porodilištu. Presudilo je to što su mi rekli da ima sjajnih privatnih porodilišta, ali ako išta krene po zlu, porodilja se vozi u državnu bolnicu. Zašto bih onda rizikovala – rekla je svojevremeno ona.

(Glas javnosti) 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR