Glas Javnosti

Politička reklama u Hrvatskoj iskoristila Aleksandru Prijović za kampanju (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Muzičku zvezdu Aleksandru Prijović iskoristili su za političku kampanju u Hrvatskoj.

Izborni plakati SDSS-a i slogan "Hrvatska treba Srbe jer..." izazvala je brojne reakcije javnosti, a jedan od slogana aludira i na pevačicu Aleksandru Prijović koja je napunila pet Arena u Hrvatskoj.
Naime, slogan s kojim Samostalna Demokratska Srpska Stranka (SDSS) ide na parlamentarne izbore "Hrvatska treba Srbe" i plakati koji su postavljeni već su privukli veliku pažnju javnosti i izazvali brojne reakcije.
Svi plakati počinju sa istom porukom "Hrvatska treba Srbe", a onda se menjaju objašnjenja zašto: "Jer nema boljeg suseda od komšije", "Jer se bolje razumemo bez prevoda", "Jer puna Arena prija svima"… misleći na Aleksandru Prijović koja je napunila pet zagrebačkih Arena.


"Hrvati obožavaju Aleksandru Prijović"

Inače, Aleksandra Prijović obara sve rekorde kada je posećenost na njenim koncertima u pitanju, a u Zagrebu je napunila čak pet Arena.

Iako se o njenim koncertima u komšijskoj zemlji mnogo spekulisalo, te bilo i negativnih komentara, mnogi su mišljenja da u muzici ne treba da postoje granice.

Svoje mišljenje povodom toga kako građani Hrvatske reaguju na Aleksandrin rad dao je i frontmen benda "Brkovi", Vedran Pehar, poznatiji kao Šemso 69.


- Pogledajte koncertne hale Aleksandre Prijović. Bio sam i ja na koncertu. Čim je žena prodala pet Arena u svakom gradu gde se pojavila, znači da vole. Nema tu mesta za razdvajanje. Ima onih koji vole, a neće da priznaju, ima onih koji zaista ne vole, a moj je stav da svako treba da sluša šta hoće i da za to ne traži opravdanje. Kada bi se narod zalagao za neke značajnije stvari od podele na narode, pesme i vraćanja u prošlost koja nikom nije donela dobro, bilo bi super - istakao je pevač.Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR