Glas Javnosti

Pogledajte kako je izgledao Cecin 18-i rođendan: Cela estrada na jednom mestu (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska mega zvezda, proslavila je 51. rođendan. Njen estradni put, koji traje više od tri decenije, počeo je kao dok je bila devojčica iz Žitorađe.

Ceca je jedna od najpoznatijih i najuticajnijih ličnosti na balkanskoj muzičkoj sceni. Njen rođendan je prilika da se osvrnemo na njen dugogodišnji rad i uspeh.

U spotu za pesmu "Hej, vršnjaci" iz 1991. godine, Ceca je pokazala kako je proslavila svoje punoletstvo. Žurka je bila u beogradskom restoranu na Dorćolu, a organizovao ju je njen tadašnji menadžer Vlada Perović.

- Bilo je 1000 ljudi, zaklali smo vola, a Ceca je pevala celu noć! Kroz Dunavski cvet su prošli Zorica Brunclik, Kemiš, Halid Muslimović, Halid Bešlić, Boban Zdravković... Pa, na otvaranju restorana Tozovac i Zlatne strune svirali su punih sedam dana! Sećam se i kako mi je jedno veče Vesna Zmijanac baš u Cvetu rekla: Večeras dolazi jedan Dorćolac. Ubija kako peva. Bio je to Džej. Kada je krenuo embargo, nije više bilo da se nabavi mazuta, nisam mogao da grejem restoran, i ja zatvorim Dunavski cvet." - rekao je Perović.


Na proslavi su se okupili najpoznatiji estradni umetnici, uključujući Šabana Šaulića, Zoricu Brunclik, Kemiša, Veru Matović, Biljanu Jevtić, Branku Sovrlić, Miru Škorić, harmonikaša Mirka Kodića i druge. Torta je bila ogromna, na četiri sprata, sa belo-crvenim detaljima i Cecinim likom.
Glas javnosti/B06S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR