Glas Javnosti

POČINJE! Stigli milioni za snimanje filma koji će prikazati životnu priču o Džeju Ramadanovskom

Estrada
Autor: Glas javnosti

Sprema se najnovije filmsko ostvarenje, koje će nositi naziv "Nedelja" za čije snimanje je odobren budžet od 20 miliona dinara.

Životna priča legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočena u film.  Snimanje filma, koji će nositi naziv po jednom od najvećih hitova slavnog pevača, "Nedelja", je upravo počelo, scenario je napisao Stefan Bpškovića reditelj je Nemanja Ćeranić.

Reditelj je otkrio i da će Ramadanovskog u filmu igrati dečak romske nacionalnosti, dok se za glavnog glumca fimska ekipa još uvek nije odlučila - prenosi alo.rs.

- U filmu ćemo prikazati Džejevo detinjstvo i period kada je bio u Domu za nezbrinutu decu. Odlučili smo da glavnu ulogu igra nepoznati romski dečak, koga tek treba da izaberemo na kastingu - kaže Ćeranić za pomenuti portal i dodaje da će u filmu biti prikazan i jedan od ključnih momenata iz života pevača - onaj kada je upoznao hitmejkere Marinu Tucaković i Aleksandra Radulovića Futu, koji su glavni "krivci" što se vinuo u zvezde. U filmu ćemo otkriti kako je i zašto Džeja otac odveo u Beč. Prikazaćemo i trenutak kada pevač upozna Marinu i Futu, jedine osobe koje su primetile njegov talenat za muziku - zaključuje Ćeranić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR