Glas Javnosti
posta

PITANJE OD MILION DOLARA: Ovako treba da izgleda Ninin SAVRŠENI MUŠKARAC (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Nina Badrić jedna je od onih za kojima mnogi uzdišu, te je često na meti udvarača.

Popularna pevačica Nina Badrić često je na meti udvarača, ali, kako sama kaže, na većinu je imuna. A pored toga, pevačica je otkrila i kako podnosi ljubavne poraze.

"Nema tu šta da se ne prihvati, ako se dese, preboliš ih najbolje što možeš, ideš dalje kroz život sa jednim iskustvom više. Emotivna sam, senzibilna, nežna, bez obzira što to tako ne izgleda, ali svako od nas navuče neku masku. Moja maska je humor" - rekla je Nina, pa objasnila svoj stav o udvaračima."Ne padam uopšte na njih (smeh). Moj najveći problem u životu je što se teško zaljubljujem. Poslednji put sam se zaljubila pre 10 godina. Volela bih da ponovo osetim tu strast i ljubav prema nekom partneru. Kada si u godinama teško te čovek može oduševiti osim ako nije dobar i kvalitetan" - rekla je Nina.


Nina je, potom, pokušala da obrazloži šta to čoveka čini dobrim i kvalitetnim i pogodnim da je osvoji.

"Ne znam, kada bih znala da odgovorim na to pitanje, odgovorila bih za milion dolara (smeh). Padam na dobrotu, džentlemene, frajere starog kova, kojih gotovo da više nema. Ne volim nepristojne i arogantne muškarce. Ne mislim da voliš nekoga više ako ga uvrediš. Ne padam na te fore. Ne mora biti milijarder, samo čovek koji ima svoj posao i profesiju u kojoj uživa. Zapravo je najvažnije da se nađemo na istoj talasnoj dužini" - rekla je Nina, piše Blic.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR