Glas Javnosti

ŠTA SU MI RADILI TITO I GADAFI: Neda Ukraden u autobiografiji otkrila o odnosu sa Tomom i TAJNAMA o kojima je ćutala

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularna pevačica Neda Ukraden istakla je da završava svoju knjigu u kojima će biti otkrivene sve tajne o kojma nikad nije govorila u javnosti.

Neda priprema svoju autobiografsku knjigu u kojoj planira da iznese tajne iz svog privatnog života, koga je sve poznavala i kojim političarima je pevala.

- Rukopis sam završila, moram još nešto malo da sredim. Postoje divne fotografije koje su ilustracija tog vremena. To je priča o meni i karijeri, zemlji koje više nema, gradu u kom sam živela, o jednom celom muzičkom miljeu, ali i čitavom nizu sjajnih kolega. Ja sam neposredan učesnik i svedok svemu tome - rekla je Neda, a preneo "Blic".

Ona je takođe istakla da će se u autobiografiji naći i značajne ličnosti kojima je pevala poput Tita i Muamera Gadafija, o ljubavima o kojima ranije nije govorila, ali i o teškom periodu 92 kada je ostala bez ičega.

Bila bliska sa Tomom Zdravkovićem

- Poznavala sam Tomu Zdravkovića privatno, stanovali smo u istoj zgradi i zvao me je “lepa moja Kono”. Naravno da je u filmu mašta proradila. Neću da komentarišem činjenice i autorsku slobodu. Meni je fantastično to što je naslovna pesma “Ponoć” zaslužna za više od pedeset posto uspeha tog filma. Ta numera je toliko dobra i jaka, jer je iz toga izašla emocija i povratak slušanju teksta pesama kod mlađe publike. Povratak u neka lepša vremena.

Pored toga, pevačica je govorila i o svom odnosu sa Marinom Tucaković rekaši da je ona bila sjajan autor kog će teško ko moći da izimitira, da je otišao sjajan pesnik pevane muzika i da je estrada doživela veliki gubitak.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR