Glas Javnosti

Pevačici stigle KOKE, sada ima mini farmu kući!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Seka Aleksić dočekala je dugoželjeni kokošinjac.

Pevačici su majstori danas montirali kućicu za koke, piliće i petla, u njenom porodičnom domu u Staroj Pazovi kojoj su se najviše obradovali njeni sinovi Jovan i Jakov. Mališani se nisu odvajali od životinja, a i folk zvezda je bila prezadovoljna kako je sve ispalo. 


Kokošinjac je Seka dobila na poklon od supruga Veljka, a gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji je otkrila detalje:

- Običan kokošinjac, samo što nismo imali vremena da ga sklopimo, pa smo poručili kod nekog koji to radi. Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 petla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 petla pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čekam - rekla je pevačica.

Ona je istakla i da obožava životinje:

- Ja sam inače u dvorištu htela sve životinje. Mada me je Veljko molio da ne preterujemo i da idemo polako. Pa ćemo negde pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i deca vole. Mislim da i tako treba decu odgajati i učiti ih svemu pa oni kad odrastu nek odluče šta će i gde će - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP