Glas Javnosti

Pevačica zbog dečka vadila, pa stavljala silikone: Udovoljavala mu, pa raskinuli

Estrada
Autor: Glas javnosti

On je njoj objasnio da će sve da finansira ako pristane da ih smanji. Brzo su ugovorili pregled kod lekara i ona je prvo skroz izvadila silikone iz grudi.

U poslednje vreme sve je popularniji trend kod žena da smanjuju silikone ili ih potpuno vade iz grudi, pa je tako pomodarstvo laganim, ali sigurnim korakom došlo i na domaću estradu.

Naime, jedna pevačica pre nekoliko meseci ušla je u vezu sa momkom koji je biznismen i vodi nekoliko privatnih preduzeća. Kako je veza odmicala, on je više puta istakao da bi bila lepša da na sebi nema ogromne grudi, pa je brzo ubedio u to da ode da ih smanji.


- On je njoj objasnio da će sve da finansira ako pristane da ih smanji. Brzo su ugovorili pregled kod lekara i ona je prvo skroz izvadila silikone iz grudi. U međuvremenu su raskinuli, on je gostovala u nekoliko emisija u kojima je čak i pričala da je smanjila poprsje samo zato što je sad takva moda i da se prirodne grudi vraćaju u modu, međutim to nije bila istina - priča nam dobro upućen izvor i dalje otkriva da se mimo kamera odvijala skroz drugačija priča:

- Ona je pričala drugaricama da je grudi smanjila jer se tako sviđa njenom dečku, a ne njoj, tako da je bilo baš ružno kad su raskinuli. Ona je odmah pričala kako hoće da vrati silikone, što je posle samo nekoliko meseci i uradila. Neki su mislili da ništa nije ni radila na sebi koliko se brzo sve to desilo, neki koji je dugo nisu videli. Svakako je suludo raditi takvu neku stvar zbog dečka, to čak nije ni bila neka ozbiljna veza. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR