Glas Javnosti

PEVAČICA ZARADILA ZA 2 MINUTA 5.000 EVRA: Otkrila TAJNU kako da se obogatite, a da prstom ne mrdnute! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Milica Jokić otkrila je tajnu kako da zaradite za 2 minuta 5.000 evra!

Pevačica Milica Jokić nastupala je na jednom veselju i tom prilikom postigla nešto što niko pre nje nije, što se može videti po viralnom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Naime, Milica je pevala na privatnom veselju, a gosti su ponovo pokazali koliko su galantni budući da su Jokićevu okitili od glave do pete sa novčanicama, koje je jedva i držala u rukama.

 Kako stoji na video snimku koji je objavljen, Milica Jokić je za 2 minuta pevanja zaradila bakšiš od 5.000 evra ko od šale, a prisutni gosti su toliko bili galantni, da pored uživanja uz pevačicin glas, vadili su evriće i kitili je kao novogodišnju jelku. 


Podsetimo, nedavno se pojavio video snimak mlade pevačice koji je šokirao ceo region. Naime, na njemu se vidi
Milica Jokić koja peva, a ono što je tada bakšiš razlikovao od svakog uobičajenog jeste to što u pitanju nije bio novac već skupoceni satovi. Gosti tog privatnog veselja su pevačici stavljali satove na ruke, a velikom većinom oni su bili marke Roleks koja važi za jedan od najprestižnijih brendova. 

Milica je vidno bila u šoku, a vrednost bakšiša koji je dobila procenjuje se od milion do dva miliona evra. 

-
 Počela sam da se takmičim sa 12 godina, uvek sam bila sa starijim kolegama, to mi je mnogo pomoglo. Tada su me ljudi dosta zapazili, a i mnogo sam naučila, skidala sam njihove pokrete i ponašanje, kako pričaju. Tad su svi oko mene imali tremu, a ja sam bila suviše mala i nisam bila svesna šta me je snašlo. Nisam ništa očekivala, osim da pokažem kako pevam - pričala je svojevremeno Milica za Republiku u okviru emisije ,,Ispovesti". 

Glas javnosti R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR