Glas Javnosti

Pevačica otkrila da ima simparije prema Džinoviću: Evo kako zamišlja brak sa njim

Estrada
Autor: Glas javnosti

Mlađa pevačica se i dalje javno udvara Harisu Džinoviću.

Pevačica Nataša Alimpić izazvala je dosta pažnje javnosti svojim komentarom o Harisu Džinoviću, ističući da je Haris pravi gospodin i da bi takvog muža tražila ceo život. Nataša je nedavno bila uhvaćena kako peva Harisovu pesmu "Jesu l’ dunje procvale" na jednom nastupu, što je izazvalo pravu euforiju među publikom.

Nakon što je njen komentar izazvao dosta pažnje, Nataša se oglasila povodom toga, ističući da stoji iza svojih reči i da nije rekla ništa što nije istinito. Ona je naglasila da je Haris Džinović veliki gospodin i umetnik koji je ostavio dubok trag na javnoj sceni.

- Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti - rekla je ona.


Foto: Jutjub

- Izjava koja se tiče gospodina Harisa Džinovića, ja moram da naglasim da stojim i dalje pri toj izjavi. Ja nisam rekla ništa što nije tačno, ništa što nije istinito, on je jedan veliki gospodin, veliki umetnik i mislim da bi svaka žena bila srećna da kraj sebe ima ostvarenog čoveka i takvu medijsku ličnost kao što je gospodin Haris. Ne vidim zašto se podigla tolika pompa i šta tu uopšte ima loše, tj zašto su se toliki komentari pojavili zbog moje izjave - rekla je Nataša, pa dodala:


- Mnogi komentarišu da ne znaju ko sam ja, da ja tražim sponzora, da hoću slavu putem gospodina Harisa i ja to moram da demantujem - izjavila je Nataša.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR