Glas Javnosti

PEVAČICA JOŠ BOGATIJA! U JEDNOM DANU PRODALA 50 STANOVA! Popović i Viki trljaju ruke - Sašini stanovi PLANULI!

Estrada
Autor: Glas javnosti/ mondo

Viki Miljković i Saša Popović sarađuju na njegovom novom projektu, luksuznom kompleksu koji je sagradio na Bežanijskoj kosi.

Pevačica Viki Miljković osim što je uspešna u svom poslu i ima karijeru dugu skoro trideset godina, pokazala se izuzetno uspešnom i u poslu s nekretninama, koji je sa suprugom Tašketom pokrenula u vreme pandemije. Tako je poslednje dve godine ozbiljna poduzetnica i na čelu je porodične firme koju vode, a koja je na samom vrhu kada je u pitanju poslovanje s luksuznim stanovima na ovim prostorima.

Njenim stopama je krenuo i Saša Popović, koji se nakon odlaska sa čela Granda posvetio izgradnji luksuznih stanova, a njegov stambeni kompleks nalazi se na Bežanjskoj kosi. Angažovao je koleginicu Viki, koja je u emisiji "Zvezde Granda Specijal" otkrila da je u jednom danu prodala čak pedeset stanova!

"Da, istina je, to je bio taj prodajni dan koji je organizovala moja firma. Mi smo se dugo spremali za taj prodajni dan, imali smo ozbiljnu kampanju. To je zaista ozbiljan projekat, jedini koji se gradi na Bežanijskoj kosi. Prelep je pogled i fantastičan vazduh, zaista sve. Tu se kupuje životni stil, a ne samo stan", nahvalila je Viki Popovićev projekat, a voditelja je zanimalo da li se više obogatila od pevanja ili od prodaje stanova.

"Nisam se uopšte obogatila, tek imam nameru da se obogatim! Nikada nisam trčala za parama, to savetujem i mom detetu, ali i svim kandidatima. Radite i trudite se, pa će sve doći na svoje, pare nisu jedni motiv, ali bez njih se ne može. Radim časno i pošteno, takva je moja karma, da moram dobro da se namučim za sve u životu", poručila je Viki Miljković.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR