Glas Javnosti

PEVAČICA I GENERAL 'RAZORUŽANI': Ljupki i generalu Simiću oduzet čitav arsenal oružja

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Ljupka Stevi,ć koja je demolirala automobile generala Dragiše Simića, priznala je da je sa njim u tajnoj vezi već 10 godina i da je sve to uradila jer je saznala da je ljubavnik vara.

Pevačica Ljupka Stević napravila je krš i lom, kada je krenula da se obračuna s partnerom, generalom Dragišom Simićem sa kojim je bila deset godina u vezi.

Ljupka je na Instagramu otkrila da, Dragiša Simić, "ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali", nakon čega su usledili klipovi unakaženih automobila. Ona je kasnije izjavila da nije demolirala kola, ali da jeste nokautirala generala.

Pevačica je dobila zabranu prilaska, a Ljupki i Simiću je oduzeto svo oružje koje su imali.

- Policija je od generala oduzela čak 13 pištolja i 11 lovačkih pušaka. Ljupki su konfiskovali dve lovačke puške. Policija je preduzela sve ove korake kako se ne bi poubijali ukoliko nastave da se svađaju. Shvatili su da je Ljupka spremna na sve, s obzirom na to da je udarila pesnicom Dragišu u glavu. Zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru Ljupka će morati da plati novčanu kaznu od 150.000 dinara i da se obaveže na društveno koristan rad u trajanju od 80 do 360 sati - rekao je izvor koji je dodao i da su protiv pevačice podnete dve prekršajne prijave.

Međutim Ljupka tvrdi da najcrnji scenario ne može da se desi, jer nije psihopata.

- Možda bih tukla Dragišu, ali ne bih pucala u njega. Pa nisam luda. Oružje su nam oduzeli, jer je to standardna procedura policije u takvim situacijama - rekla je pevačica i dodala:

"Nisam se čula sa njim, niti me je zvao ili slao poruke. Splasnuo me je bes, ali bih sve opet isto uradila. Nemam nameru da se mirim sa Dragišom. Ne plašim se što je moćan muškarac, jer to što je radio u policiji ne znači da je iznad zakona ove države".

(Glas javnosti/Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR