Glas Javnosti

Pevači konačno krenuli na američke turneje (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Američka turneja decenijama unazad predstavlja jednu vrstu uspeha u karijeri mnogih domaćih pevača. Proteklih godinu i po dana kako vlada pandemija koronavirusa, pevači su bili sprečeni da nastupaju preko okeana, međutim, situacija se iznenada promenila, naravno u korist pevača.

Estradni menadžeri imaju pune ruke posla, između ostalog dogovarajući gostovanja u američkim najpoznatijim klubovima i diskotekama.

Među prvima su još pre mesec i po dana nastupili Slađa Alegro, Tijana Milentijević i Samo Bob koji su u tamošnjim klubovima napravili haos, a potom se kući vratili punih džepova.

„Prvi put sam bila u Americi i oduševljena sam. Nisu tačne priče da naši pevači nisu tamo traženi, naprotiv moji nastupi su bili popunjeni do poslednjeg mesta čemu se uopšte nisam nadala“; rekla je Tijana za Nova.rs.

Mc Stojan i Tea Tairović takođe se mogu pohvaliti uspešnom turnejom po Americi, ali i njihove kolege Teodora Džehverović i Stefan Cvijović Cvija koji su trenutno tamo jedni od naših najtraženijih izvođača.

Sve u svemu? Američka turneja definitivo je estradi napunila novčanike, a većina je zahvaljujući tom novcu stekla svoje domove i razne nekretnine koje danas poseduju.

(Glas javnosti/Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR