Glas Javnosti

PEVAČ PRETIO BIVŠOJ SANDUKOM SA CVEĆEM: Halid Muslimović očajan zbog TUŽBE za PREBIJANJE ljubavnice ne staje sa uvredama 'Fino ti leži'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nekada popularni folker, koji je optužen za zlostavljane bivše partnerke Sonje Bašić, nastavio je da joj preti iako ga čeka još jedno suđenje i presuda.

Halid Muslimović očajan je zbog toga što ga sledeće nedelje čeka presuda zbog prebijanja ljubavnice Sonje Bašić 2018. godine, pa joj je pretio putem poruka.Nakon što je Osnovni sud u Prijedoru doneo odluku da pevač mora da isplati dug ženi s kojom je bio u vezi u periodu od 2015. do 2018. godine u iznosu od 78.000 evra, čeka ga još jedna presuda.

Naime, Sonja je pre tri godine tužila Muslimovića za fizičko zlostavljanje sudu u Banjaluci, a po svemu sudeći, ne piše mu se dobro. Svestan da će biti osuđen sledeće nedelje, očajni pevač obratio se Bašićevoj putem poruka i tom prilikom joj je pretio.

- Krava koja da 50 litara mleka i prospe nogom završi u mesnoj industriji - jedna je od poruka koje su iznenadile Sonju. Međutim, Halid tu nije stao, već je bivšoj ljubavnici poručio da joj "fino leži to i da ide nagrada", a kao prilog joj je poslao fotografiju sanduka sa cvećem. 

Bašićeva je bila šokirana porukama koje je dobila od Muslimovića.

- Svesna sam da je uplašen i očajan zbog presude koja ga čeka - kratko je rekla.

Podsetimo, Muslimović je u julu 2018. godine brutalno pretukao Sonju između dva i tri časa ujutru na relaciji magistralnog puta Banjaluka-Kozarac, a presuda za taj slučaj očekuje se u narednim nedeljama.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR