Glas Javnosti

Pevač otkrio kako je Marina Tucaković napisala VANVREMENSKI HIT, evo o kojoj PESMI JE REČ! (FOTO+VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Danijel Pavlović objavio je fotografiju Marine Tucaković uz emotivnu poruku koja dokazuje koliko je pokojna tekstospisateljica bila cenjena i voljena među kolegama.

Jedna od uspomena koje je Pavlović podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama tiče se nastajanje jedne od najpoznatijih pesama, "Nema duge posle tuge" , koju je otpevala Romana Pavić: 


- Sinoć sam nešto pisala i nekako me povuklo na mog Miloša. Ja sam se nasmešio, i rekao "Hajde Cveto, pevaj da čujem..." Sav radoznao i usplahiren, jer sam uvek izbegavao tu temu sa njom, smatrajući da sam bio tu da je uveselim, a ne da je rastužujem. Tada mi je na muziku koju je uradio Željko, prvi put pevala, još nezavršenu pesmu, puštenu na malom CD plejeru na kom je slušala pesme dok radi, a koju je prvobitno trebalo da peva Viki Miljković. Ali, nije kome je rečeno, neko kome je suđeno... Pesmu je otpevala Romana Panić, i danas je to jedan od najtužnijih Marininih tekstova! Nedostaješ Cveto - napisao je Danijel na Instagramu.

marinatucakovic 
Inače, Danijel i Marina Tucaković upoznali su se tokom jednog muzičkog takmičenja 2008. godine.

Tucaković je tada bila jedna od članica žirija, a Pavlović je bio jedan od učesnika.
Poznato je da ga je Marina podržavala u takmičenju, a da su se po završetku istog sprijateljili i krenuli da se druže, prenosi Informer.

BONUS VIDEO: POZNATI ASTROLOG OTKRIVA: NEPOZNATA ŽENA ME JE NATERALA DA SE BAVIM ASTROLOGIJOM

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR