Glas Javnosti

Prijovićka se emotivnim rečima obratila koleginici: Odrasla sam uz tvoje pesme, a danas ih pevamo zajedno (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Gostovala joj je na koncertu u njenom rodnom gradu

Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi od tri rasprodata koncerta u Novom Sadu, a nakon što joj se na prvom na bini pridružila Barbara Bobak, Prija je odlučila da i na drugom ugosti jednu Vojvođanku.

Naime, pevačica je počela da izvodi pesmu "Ja neću da ga vidim" i ubrzo joj se pridružila Dara Bubamara, a onda je usledio emotivni govor.

- Najveći aplauz za Daru! Daro, hoću da ti kažem da te volim i hvala ti što si večeras tu! Danas kad smo bile na probi rekla sam ti da mi je uvek najveća čast kada dođu oni uz čije sam pesme odrasla. Odrasla sam uz tvoje pesme, a danas imam priliku da zajedno pevamo ovu pesmu, u tvom gradu - emotivno je rekla Aleksandra, a Dara joj je odgovorila:- Volim i ja tebe. Pre svega želim da ti čestitam na ovom velikom uspehu. Mislim da si dobar čovek, dobra pevačica, da imaš sjajne pesme, a kako bi rekli mladi, a ja sam duhom mlada, obrnula si igricu Aleksandra! - uzviknula je Dara 

Pevačica je ostavila koleginicu na bini, koja je zatim izvela veliki hit "Zidovi".

- Hvala Daro! Ne znam šta da kažem sem da će Dara otpevati pesmu uz koju sam ja nekada ludovala kada sam bila klinka. Sada kreće ludilo! - istakla je Prija.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR