Glas Javnosti

Podneta tužba protiv Seke Aleksić

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica u neprijatnoj situaciji

Pevačica Seka Aleksić u problemu je i to zbog psa kg je spasila i udomila.

Ona je precizno objasnila šta joj se događa, pošto joj se javio čovek koji je pravi vlasnik životinje.

- Ljudi, treba mi savet... Ako je neko imao sličnu situaciju... Udomila sam psa Ninu, ako se sećate Dunja Jovanić je našla na ulici preplašenu u Beogradu. Posle toliko vremena se javio vlasnik koji je video da je Nina kod mene, pa je hteo da je vratim, pa se predomislio jer je video gde je i kako joj je - napisala je Seka.

- Posle nekoliko meseci ponovo piše i kaže da je Nina vezana jako za njega i da je pošaljem njemu na adresu u Niš! Njegov pas, ja je udomila, i ja treba njemu na adresu da odnesem psa. Šokirana sam koliko neki ljudi nemaju osećaja - napisala je na društvenoj mreži "X", a potom pokazala dokument.


Foto: printskrin X

- Ninu sam objavljivala milion puta na društvenim mrežama. Nikada se nije javio... I sada mi šalje dokument u kom je podneo krivičnu prijavu, pa ipak odustao, jer mu je majka bolesna i ne može da se bavi Ninom. Sada je ipak u mejlu traži... - objasnila je Seka.

Podsetimo, Seka je krajem septembra prošle godine objavila na mrežama da je udomila napuštenog psa.

Kako je navela pevačica u svojoj objavi, s obzirom na to da pas ima mikročip, odmah su pozvali vlasnika, međutim on navodno nije želeo da zna za ljubimca.


- Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika rekao je da nije njegova a njegov jmbg na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv…zdrava je. Od straha i nepoverenja je ujela veterinara - piše u njenoj objavi i nastavlja:

- Mnogo je preplašena, neuhranjena na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se sa ostalim psima kod nas i već uživa - napisala je Seka i objavila snimak na kom se vidi kako njeni sinovi, Jakov i Jovan, brinu o novom članu porodice.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR