Glas Javnosti

PAPRENO SKUP ŠOPING! Ćerka Željka Mitrovića se pohvalila torbom od 4.500 HILJADE EVRA (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović na svom Instagram profilu podelila je kadrove iz šopinga, a njena skupocena torba privukla je veliku pažnju.

Naime, posle zimovanja koje je koštalo na desetine hiljada evra i ručka na kojem je nosila jaknu vrednu 6.000 evra, Kristina je pokazala i da je pazarila tašnu iste marke koja je koštala nešto jeftinije.

Dok je s verenikom Ilijom, inače sinom "kralja uranijuma", obilazila radnje, Kristina je snimila gde se nalazi, ali i crvenu, lakovanu tašnu brenda "Dior", vrednu čak 4.500 evra, koju je po svemu sudeći kupila.Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan.Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

BONUS VIDEO: Psihoterapeut i specijalista za prevare otkriva da neverstvo uništava

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR