Glas Javnosti

Palo pomirenje: Ceca se javno obratila Dragani Mirković

Estrada
Autor: Glas javnosti

Svetlana Ceca Ražnatović godinama ne razgovara sa svojom koleginicom Draganom Mirković koja je nedavno javno čestitala na venčanju Cecinoj naslednici, Anastasiji Ražnatović.

Ovaj potez Dragane Mirković mnoge je iznenadio, a sada je Ceca Ražnatović prokomentarisala taj gest.
- Bilo mi je jako drago, to je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala tako i treba i to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu i hvala joj puno - rekla je Ceca.

Aleksandar Radulović Futa nedavno je otkrio da Ceca žali što nije snimila pesmu "Pitaju me u mom kraju", što je sada pevačica i potvrdila.


- Ja to nikad nisam ni krila, nije samo Draganina pesma, nego izađe nešto ili mi Marina otpeva šta su napravili i ja kažem "pa to je bre za mene". I ona mi uglavnom kaže "šta je bre tebi, ne može sve za tebe bre, jesam ti napisala super pesme, šta bre hoćeš?!". Istina, i to za Draganu, kada sam čula "Pitaju me u mom kraju" rekla sam: "Futo, pa ovo je za mene. "Nije za tebe, za Draganu, jesi gluva?" - kroz smeh je rekla Ceca i otkrila da rado naručuje ovu numeru.
- Volim. Kako da ne volim! I mnogo mojih kandidata peva Draganin repertor, ona ima mali milion pesama. Ja sam negde sazrevala uz njene pesme i to je potpuno prirodno. U vreme kada sam ja bila klinka, ona je bila tinejdž zvezda i harala je Balkanom, stvarno, i imala je top pesme. Prirodno je da sam i ja volela i slušala njene pesme. I dan danas volim te njene stare pesme - objasnila je ona.Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR