Glas Javnosti

PALMA OTKRIO: Cecina je bila POSLEDNJA, ona kaže 'Ajde ćuti' i on UĆUTI! Svi su ga voleli, a evo koji  POLITIČAR je prvi izjavio SAUČEŠĆE pevačici

Estrada
Autor: Glas javnosti

Dragan Marković Palma je ispričao u jednom intervjuu da je Ceca bila glavna u kući i kakac su odnosi imali ona i Arkan, a da je prvi koji je došao da joj izjavi saučešće bio ubijeni premijer Zoran Đinđić.

Lider JS Dragan Marković Palma govorio je o Željku Ražnatoviću Arkanu, te istakao da je "njegova supruga Svetlana Ražnatović njemu smela da kaže sve".
 
- Ceca je smela da mu kaže sve! Arkan priča nešto, ona mu kaže: Ajde ućuti! On se nasmeje i ućuti. Ja sam bio svedok tome. Otkako sam ga upoznao, ne mogu da kažem nijednu lošu reč o Željku Ražnatoviću Arkanu. Arkana su voleli svi političari, Zoran Đinđić je prvi došao da izjavi saučešće kad je ubijen. Kad bi postojala vaga da izmeri ljubav, Arkanova i Cecina ljubav bi bila na maksimumu. Više puta sam bio kod njih na ručku, sve su spremale Ceca i njena majka. Prste da poližete". Bilo mi je mnogo teško kad je ubijen. Godinu dana nisam slušao niti išao u kafanu - ispričao je Palma.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR