Glas Javnosti

OŽENJENI KAZANOVA : "Spavao sam sa više od 350 žena! BIO SAM I SA PROSTITUTKAMA i u grupnjaku sa njih 15, svašta sam radio

Estrada
Autor: Glas javnosti

Darko Lazić šokirao je sve priznanjem o svom seksualnom iskustvu u kojem je probao intimne odnose sa 15 devojaka, a plaćao je i prostitutke. Folk pevač priča da je u dvadesetim bio pravi avanturista i da je želeo da isproba mnogo toga u seksu.

Pevač kaže da je nakon svakog nastupa u inostranstvu koristio priliku da ispuni neku od brojnih seksualnih fantazija.

- Čovek koji nije platio seks sa prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Spavao sam i sa crnkinjama, i baš su dobre u seksu. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam... - kaže Lazić i dodaje da je potrošio brdo novca na seks-egzibicije:

- Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim.

unsplash.com
foto: Glas javnosti
Oženio sam se Kaća i ja uživamo u ljubavi, venčali smo se u opštini i uzela je moje prezime. Na leto pravimo svadbu - kaže Darko.

Lazić kaže i da se više puta snimao tokom seksa, ali tvrdi da nikad te snimke nikome nije slao.

- Ne postoji žena i muškarac koji se makar jednom nisu snimali tokom seksa, pa tako i ja! Te snimke sam čuvao u telefonu i nikada ih nikome nisam slao ili ih zloupotrebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar u seksu - priča Darko s osmehom i nastavlja:

- Osim toga, imam poštovanja prema devojkama i nikad ih ne bi zloupotrebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima.

printscreen
foto: Glas javnosti/ Kurir
- Sigurno sam bio sa više od 350 žena! Čovek koji nije platio seks s prostitutkom nije sav svoj. Snimao sam se i te klipove sam čuvao u telefonu, nikad ih nisam nikome slao niti se hvalio drugarima, priča Lazić.

Pevač kaže da je prestao da broji sa koliko žena je spavao.

- Sigurno sam bio sa više od 350 žena! Kad sam stigao do 300, prestao sam da brojim - priča Lazić i napominje da nikad nije bio sa transvestitom:

- Nikada nisam spavao sa nekom trandžom, makar ne da ja znam!

Glas javnosti /arhiva
foto: Glas javnosti/ KurirZaljubio se

Lazić otkriva da se već venčao sa Katarinom, ali da veliku svadbu planira tek na leto.

- Živimo u Novom Sadu i toliko se volimo da bi nam bilo svejedno i da smo u kolibi ili na nekoj klupici u parku. Na leto ćemo napraviti svadbu i to će biti opštenarodno veselje! - završava priču pevač.

printscreen/ instagram
foto: Glas javnostiGlas javnosti / Kurir.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR