Glas Javnosti

Ovoga se pevačica stidi: Otkrivena Cecina istina

Estrada
Autor: Glas javnosti

Zbog nezadovoljstva žrtvovala kosu!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je otvorila dušu i progovorila o svojoj nekadašnjoj, velikoj greški koju nikada više nije ponovila. Naime, Ceca je otkrila da je jednom prilikom, pre 18 godina, odlučila da drastično promeni svoj izgled i ofarba kosu u plavo tokom svog prvog koncerta na Ušću.

- Ja sam nešto umislila da treba da napravim drastičnu promenu. Znaš ono kad si nečim drugim nezadovoljan, pa udri po kosi! Hoću ja da budem plava, eto... Celog života sam crnka! - kazala je Ceca na početku svog izlaganja u jednoj emisiji, međutim, nakon što se ofarbala, folkerka je shvatila da ta boja kose ipak nije za nju.


- Prođem tako, kad sam se ofarbala, pored ogledala i prepadnem se kako izgledam. Čim je prošlo Ušće sam rekla frizerki: "U gavran-crno da me ofarbaš!"... Nikad više nisam eksperimentisala, samo tako te toplije boje, na braon, što mi stoji. Mada, ne treba puno da mene čovek nagovori!

Inače, Ražnatovićka je pre dve godine okončala vezu sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, što je bio njen poslednji emotivni odnos poznat javnosti. Ona je sada prokomentarisala i svoj ljubavni život, te otkrila da li je fatalna po muškarce.

- Da li sam fatalna žena? Pa, ne znam, što fatalna? - kazala je prvo Ceca, a zatim dodala:

- Da li me lako zaboravljaju? Nikad me ne zaboravljaju!


Glas javnosti/R01S

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR