Glas Javnosti

Ovo je snajka Dragane Mirković: Otkrivamo i čime se bavi

Estrada
Autor: Glas javnosti

Lepa Anastasija očarala je srce sina Dragane Mirković i Tonija Bijelića!

Folk zvezda Dragana Mirković šokirala je region krajem marta ove godine kad je saopštila da se nakon 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića, kao i da ne žive zajedno od 2021. godine. Toni je napustio dvorac kraj Beča, gde su u najtežim trenucima sa Dragonom ostali ćerka Manuela i sin Marko, ali i još jedna osoba.
Naime, velika podrška porodici je Anastasija, Markova devojka. Ona je uz porodicu bila i na Draganinim koncertima u Beogradu, kako javnost još uvek nije znala za razvod i kada je sve izgledalo kao da je u najboljem redu. Anastasija i Marko su tada stigli u njegovoj besnoj mašini, a sudeći po njenim društvenim mrežama, ona bi uskoro trebalčo da napuni 22 godine i bavi se grafičkim dizajnom.

Podsećanja radi, Dragana je krajem marta izdala zvanično saopštenje o razvodu.

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.


- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

- Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

- U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - pisalo je u saopštenju Dragane Mirković.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR