Glas Javnosti
Posta

Ovo je Luisova prva žena kojoj je posvetio jednu od svojih NAJLEPŠIH pesama (FOTO+VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

U skladnom braku u kome su godinama živeli Ljubiša Stojanović Luis i njegova prva supruga Duda dobili su dvoje dece, Marka i Maju, koji su od oca nasledili neverovatan muzički talenat.

Kada su se zabavljali svega godinu dana, Luis je došao u Mihnhen sa neobičnim poklonom za Dubravku.

- Doneo mi je ploču u Minhen i bacio u krilo. Na njoj je pisalo “Dudi s ljubavlju”. Bila sam užasno uzbuđena, a kada je izvadio ploču i stavio na gramofon… Čula sam pesmu i bila pet dana bolesna. Nisam mogla da ustanem iz kreveta – rekla je prva supruga Ljubiše Stojanovića Luisa. 


Ispričala je ona o nastanku čuvenog hita čiji stihovi glase “Dudo, tebe volim. Dudo, tebe želim…”


Duda je svojevremeno za medije otkrila da bivšeg muža nikada nije zaboravila i da joj danas, više od decenije od njegove smrti, neizmerno nedostaje:
-  Luis nam svima mnogo nedostaje. On je bio i ostao moja najveća ljubav. Deca i ja ga, bez preterivanja, spominjemo svakodnevno. Moj muž je bio izuzetno duhovit čovek. Zapravo, ja sam se za njega udala jer me je strašno zasmejavao.


Iako su se rastali, ostali su u dobrim odnosima zbog dece, a Ljubiša je sreću pronašao pored Silvane Stojanović, sa kojom je dobio još troje dece sinove Andreja i Sergeja i ćerku Elu.


Podsetimo, Ljubiša Stojanović Luis poginuo je 31. jula 2011. u ranu zoru na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, kod naselja Feketić.
Publika ga pamti po vanvremenskim hitovima "Dunjo moja", "Sve se osim tuge deli", "Obriši suze, mala moja", "Ciganski san", "Opa, opa", "Slike u oku"...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR