Glas Javnosti

OVAKO JE CECA ZAPROSILA ARKANA: 'Hoćeš ti mene DA ŽENIŠ ili NE'?

Estrada
Autor: Glas javnosti

Te sada već davne 1995. godine venčanje Željka Ražnatovića - Arkana i Svetlane Cece Veličković bilo je događaj broj jedan u tadašnjoj Srbiji i Jugoslaviji. Osim domaćih medija ceremoniju venčanja prenosio je čak i CNN!

Ceca nikada nije krila da je Arkan bio njena najveća ljubav i da ga se u početku čak i plašila.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu - bila je iskrena Ceca.

youtube

U jednom intervjuu izjavila je kako je od prvog dana poželela da postane supruga Željka Ražnatovića i da joj je to postao san:

- Sećam se kada sam ga upoznala, jedino o čemu sam razmišljala je kako bih volela da sam žena takvog džentlmena, zaštitnika. Pored njega bi se svaka žena osećala najsigurnijom i najvoljenijom na svetu.

Iako je tradicija u srpskom narodu da momak zaprosi devojku, Ceca je to svesno prekršila i ona je pitala Arkana da se oženi sa njom. 

Mediji su pisali da je Ceca nakon pet meseci veze pitala muškarca kojeg je često opisivala kao čoveka svog života: Hoćeš li ti mene da ženiš ili nećeš?

Arkan je iako vidno zbunjen ali presrećan odmah odgovorio sa - da!

Usledila je veridba pa svadba veka u "Interkontinentalu".

 

(Glas javnosti)

-

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR