Glas Javnosti

Ova pevačica je TEŠILA Draganu tokom RAZVODA sa Tonijem, a onda su prestale da se čuju!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena Karleuša progovorila o druženju sa Draganom Mirković!

Pevačica Jelena Karleuša je nedavno otvorila dušu i progovorila o svojoj podršci prijateljici, pevačici Dragani Mirković. Ističući da je Dragana jedna od retkih prijateljica na estradi, Jelena je istakla da su one uvek tu jedna za drugu, pružajući podršku i utehu u teškim trenucima.

Komentarišući ljubavni brodolom svoje koleginice, Jelena je izbegla direktno komentarisanje, ali je svojim rečima ukazala na okrutnost koju muškarci ponekad mogu da pokažu prema ženama. Ova izjava je privukla pažnju javnosti, budući da je otkrila svoju osetljivu stranu i istakla koliko je emotivno pogođena kada vidi ženu kako pati. 


Jelena je istakla da je uvek spremna da pruži podršku i pomoć svojim prijateljima, ističući da je ta vrsta prijatelja koja odmah kreće u akciju da reši sve probleme. Njena iskrena podrška i želja da vidi Dragani osmeh na licu, jasno pokazuju koliko joj je stalo do njihovog prijateljstva.

- Dragana i ja stalno jedna drugu tešimo. U poslednje vreme je ona digla ruke od zvanja mene. Dragana, slobodno mi pošalji neku poruku, ja sam dobro. Ja sam ta vrsta prijatelja koja odmah kreće u akciju da ti reši sve probleme - započela je Jelena, koja je ranije govorila i o razvodu roditelja i ženskim osećanjima, koje umeju da je zabole.

Gledala sam koliko muškarci mogu da budu okrutni prema ženama. Jako sam osetljiva čim to primetim, jer sam odrasla s majkom. Kad vidim ženu kako plače, to je za mene katastrofa. Ženske suze ne mogu da podnesem. Nemam drugu opciju, osim da budem vrlo, vrlo jaka, neke stvari mi se dešavaju, jaka sam, ali nije da me ne dotiče. To što se Dragani dešava mene jako pogađa, i te suze... Ona zaslužuje svu sreću ovog sveta i da bude nasmejana, srećna, voljena, mažena i pažena - ispričala je Karleuša 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)


Glas javnosti R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR