Glas Javnosti
posta

OTKRIVENO ŠTA ĆE BITI SA ZVEZDAMA GRANDA : Istina o nastavku emitovanja

Estrada
Autor: Glas javnosti

Snimanje nove sezone “Zvezde Granda”, najpopularnijeg muzičkog takmičenja ne samo u Srbiji već i u celom regionu, počinje sledeće nedelje.

Ako je suditi po kastingu koji su napravili tokom leta, ali i raspoloženju našeg popularnog žirija, koji već u ponedeljak 26. septembra ulazi u velelepni studio Zvezda Granda, očekuje nas bogat muzičko scenski sadržaj i izuzetno gledana sezona.

Kako su lestvicu gledanosti postavili na sam tron, u novu televizijsku jesen ulaze ubeđeni da će nadmašiti dosadašnje rezultate.

Sezonu za nama pamtiće po rekordnim rezultatima gledanosti – apsolutno najgledanija emisija u Srbiji, ne samo u odnosu na ostale komercijalne emitere, već i u odnosu na sve emisije Javnog servisa Srbije, ali i sve ranije sezone.


U prilog ovim tvrdnjama svedoče i zvanični podaci agencije za merenje TV gledanosti “Nielsen Audience Measurement”, koji govore da su emisije Zvezde Granda tokom čitave sezone imale ubedljivo najbolje rezultate, zahvaljujući kojima smo čvrsto držali tron kada je reč o najpopularnijim i najgledanijim emisijama u Srbiji i zemljama u regionu.

Vrhunac blistave sezone i istorijskih rezultata bilo je emitovanje finalne večeri, kada su Zvezde Granda ostvarile nezapamćen rezultat gledanosti u Srbiji, te je 33 odsto gledanosti TV Prve bio najveći procenat auditorijuma u poslednjih deset godina.

Agencija “Nielsen Audience Measurement”, čija se merenja koriste, specijalizovana je platforma za televizjsku analizu, čime se dobijaju precizni podaci o gledanosti određenog sadržaja.

Svime navedenim, zabavno takmičarski šou program Zvezde Granda i u prošloj sezoni potvrdio je da je jedan od najvećih televizijskih fenomena, koji drzi pažnju ubedljivo većinskog auditorijuma, saopštila je produkcija.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR